Clifford Chance LLP

Je bekijkt nu de chamber van Clifford Chance LLP

Clifford Chance

Clifford Chance LLP

Met meer dan 3300 advocaten en 33 kantoren in 23 landen is Clifford Chance één van de meest toonaangevende advocatenkantoren ter wereld. Wat Clifford Chance anders maakt? Een écht internationaal netwerk, een unieke sfeer en de beste opleiding via de Academy.

Je vindt Clifford Chance in een monumentaal pand in hartje Amsterdam, waar we je in drie jaar tijd klaarstomen tot een advocaat van wereldniveau. Daartoe beschikken we in Amsterdam over de praktijkgroepen Finance & Capital Markets, Corporate, Employment & Pensions, Litigation & Dispute Resolution, Tax en het Notariaat.

Clifford Chance Academy
De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers staat centraal binnen onze wereldwijde organisatie. Daarom hebben wij in 2000 ons eigen internationale opleidingsinstituut opgericht: de Clifford Chance Academy. Je hebt hiermee toegang tot een uitgebreid trainingsprogramma dat je niet alleen een basis biedt voor de Nederlandse rechtspraktijk, maar ook voor de bijvoorbeeld grensoverschrijdende transacties. In het tweede jaar van je stage ga je bijvoorbeeld op Hoogtestage, een extern programma waarin je in drie weken een inhoudelijke verdieping wordt geboden op je dagelijkse praktijk. De overige trainingen van de Academy vinden verspreid over Europa plaats, waardoor je regelmatig enkele dagen in het buitenland verblijft en buitenlandse kantoorgenoten ontmoet met wie je in de toekomst vaak zult samenwerken. 


Werken bij Clifford Chance

Als advocaat bij Clifford Chance werk je intensief samen met advocaten uit diverse vakgebieden en verschillende Clifford Chance kantoren. Je maakt  deel uit van teams die steeds wisselend zijn van samenstelling. Doordat er veel aan grensoverschrijdende transacties wordt gewerkt, heb je vanaf het begin intensief contact met je collega's in het buitenland. Je deelt een kamer met een (senior) advocaat of partner, wat de samenwerking en kennisuitwisseling ten goede komt. Bovendien bevordert het de teamgeest en de open werksfeer op kantoor.

 

Mogelijkheden bij Clifford Chance

Wij zijn doorlopend op zoek naar advocaat-stagiairs en student-stagiairs en komen dan ook graag in contact met talentvolle studenten die zich willen oriënteren op de carrièremogelijkheden binnen ons kantoor.

Get the Flash Player to see this video.